Ai nevoie de noi în deplasare? Ne ia cam 30 de minute să împachetăm tot și încă atât să ne instalăm studioul mobil unde vrei tu, în funcție de eveniment.

Ce inseamna photo booth / studio mobil?

- fundal si suport;
- lumini, accesorii si stative, prelungitoare;
- recuzita foto, dacă e nevoie, la cerere;
- laptopuri și imprimantă pentru livrarea fotografiilor pe loc, fie în format carte poștală pe hartie foto (10x15cm), fie pe folie magnetică (9x7cm, atașabilă de orice suprafață metalică).

 

Pana acum am instalat studioul foto la:

Băneasa Shopping City, de Valentine's Day, de 1 iunie si in weekendul Teen Summer Cooltitude
Baby Expo, ediția de primavară, martie 2013, Sala Polivalentă (pentru Totul Despre Mame)
Convenția Internațională de Tatuaje, octombrie 2013, Turbohalle,
Blaj aLive, iunie 2014
- standul Avon, Zilele toamnei din Oradea, octombrie 2015
- evenimente corporate și evenimente de familie
 


Studioul mobil este ideal pentru evenimente comerciale: târguri, conferințe, expoziții cu vânzare sau alte evenimente conexe, unde vizitatorii sau invitații pot primi la plecare o fotografie (pe hârtie sau folie magnetică), având în colț si marca evenimentului (sau a sponsorului, dupa preferințe). La cerere, clienților li se poate furniza și varianta electronică, tot cu logo.

În funcție de circumstanță, studioul mobil se poate deplasa și în versiunea restrânsă, fără fundal, ci doar cu fotograf(i) si asistent(i) pentru partea de printare, spațiul necesar fiind astfel redus la necesitățile unui laptop și unei imprimante.

Varianta restrânsă de studio mobil se preteaza mai ales petrecerilor corporate sau petrecerilor personale (nunta, botez, aniversare) care nu dispun de suficient spațiu pentru instalarea unui fundal.

Fotografiile pot fi personalizate (chenar, rama, data, nume) și transformate pe loc in "mărturii", amintiri care, mai ales sub formă de magnet, vor ramane tot anul pe frigiderele prietenilor tăi :)